Mido+

Vaskeskab med 1 skuffe

Oplev den perfekte balance mellem funktionalitet og æstetik med Dansani Mido+ vaskeskabet med 1 skuffe – her i en dybde på 35 cm. Vaskeskabet passer perfekt til mindre badeværelser, hvor pladsen er trang, men hvor du ikke vil gå på kompromis med stilen. Med smart opbevaring og en elegant minimalistisk design passer dette vaskeskab til enhver moderne indretning. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Grå mat

P22-1003

Pris
3.320 kr.

GTIN (EAN) 5713804237279
Korpusfarve Grå mat
Højde 40 cm
Bredde 60 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 84 dm³
Antal skuffer 1 stk.
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 15,68 kg
Bruttovægt 16,35 kg
Emballage højde 45 cm
Emballage bredde 62 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig