Calidris

Vaskeskab med 2 skuffer

Hvis du vælger et Dansani Calidris vaskeskab med 2 skuffer, får du minimalistisk design og klare linjer i dit badeværelse. Med en dybde på 40 cm passer vaskeskabet ind i de lidt mindre badeværelser. Og her får du ikke blot plads til stil, men også masser af opbevaringsmuligheder. De to rummelige skuffer kan nemlig uden problemer opbevare alle de ting, du bruger til dagligt på badeværelset. Her får du et vaskeskab hvor funktionalitet og design smelter sammen. Dette skab er den ideelle løsning til dig, der søger både elegance og velorganiseret indretning i dit badeværelse. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Eg noir

C08-1044

Pris
18.475 kr.

GTIN (EAN) 5713804279750
Korpusfarve Eg noir
Højde 40 cm
Bredde 100 cm
Dybde (længde) 40 cm
Volumen 160 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Overfineret MDF
Korpusmateriale Overfineret MDF
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 30,79 kg
Bruttovægt 32,08 kg
Emballage højde 45 cm
Emballage bredde 105 cm
Emballage dybde (længde) 45 cm
Serie Calidris
Tilføj den rigtige vask
Her er overblikket over de vaske, der passer til det vaskeskab, du har valgt. Husk at vælge bordplade, hvis du vælger en bordstående vask.

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig