Besøg vores showroom i Hillerød

Adresse

Vølundsvej 10, 3400 Hillerød

Find Dansani Hillerød hos Village Bolig og Bad

Dansani Hillerød finder du hos Village Bolig & Bad, som er et stort og lækkert ubemandet showroom i Hillerød. Vi har åbent alle dage og alle døgnets timer, så du i ro og mag kan gå op opdagelse og udforske vores produkter, så meget du vil, og når du vil. I det flotte showroom finder du udover Dansani badeværelsesmøbler, brus og belysning også andre brands indenfor indretning af bad og bolig så som Grohe og Unidrain. Oplev, mærk efter og bliv inspireret, så du kan træffe det rigtige valg til dig og dit badeværelse.

Book en indretningsrådgivning

Nu tilbyder vi også, at du kan booke en uforpligtende indretningsrådgivning, når du besøger Village Bolig og Bad i Hillerød. 

Book en uforpligtende rådgivning

Oplev Dansani badeværelsesmøbler, belysning og brus

Hos Village Bolig & Bad udstiller vi et stort udvalg af forskellige badeværelsesmøbler brus, og belysning, og der er masser af inspiration at hente, når du skal indrette dit nye badeværelse. Du finder møbler til alle badeværelser, uanset størrelse og form, i forskellige design, materialer og farver. Vi tilbyder også løsninger efter mål, så de passer ind i lige netop dit badeværelse, uanset skrå og skæve vægge. Udover badeværelsesmøbler og belysning finder du også et udvalg af bruseløsninger i vores Dansani Vejle showroom hos Village Bolig og Bad.

Har du spørgsmål til vores produkter under dit besøg i Dansani Hillerød showroom, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 73222900.

Se mere på villageshowrooms.com

Guide til adgang

Village Bolig & Bad
Vølundsvej 10
3400 Hillerød

Udfyld formularen herunder for at modtage en QR-kode via SMS.
Koden skal scannes ved indgangen.

Book online møde eller  indretningsrådgivning i Hillerød

Badmiljøer i Village Bolig og Bad - Hillerød

Klik på prikkerne på billedet af det ønskede bademiljø for at se priser på de badeværelsesmøbler, der indgår i rummet.

Badeværelsesmøbler fra Dansani sælges via forhandlere, badbutikker og udvalgte online shops.
Se vores forhandlerliste her eller kontakt din lokale VVS-installatør, som du ønsker at benytte til dit kommende badeværelsesprojekt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på: mail@dansani.dk eller tlf.: +45 73 22 29 00.