Dansani Bathroom Store

Her finder du os:

Dansani Bathroom Store
Lyngby Hovedgade 61
(Indgang fra Gyldendalsvej)
2800 Kgs. Lyngby
NB: Åbent efter aftale

Kontakt:

Vi holder åbent efter aftale.

Book et uforpligtende møde

Mail: poslyn@dansani.dk

Line Sofie Jørgensen & Line Dehn Bentsen

Book et møde med en af vores designrådgivere og få inspiration til nye vinkler på dit bad

Skal du renovere baderummet forfra og beslutte dig for en ny grundlæggende stil? Det kan du få rådgivning til hos os. Vi har viden om alt fra vådrummets skrappe love og bestemmelser til de seneste trends inden for sanitet, fliser og baderumsmøbler. For os handler det om at give dig vejledning og valgmuligheder, så du kan få både den optimale løsning og det personlige rum, du drømmer om. Stilen skal du selv tage stilling til. Men vi hjælper dig gerne på vej med inspiration og løsningsforslag, der gør baderummet flot og funktionelt. Vi tilbyder både online møder og fysiske møder her hos os, og vi står klar til at hjælpe med råd og vejledning til dit nye badeværelse.

Ligeså vigtigt for baderummet er alt det, man ikke kan se: Rørsystemer, ventilation, gulvvarme, afløb osv. Med rådgivning hos Dansani sikrer du dig, at alt bliver monteret korrekt. Dansani Bathroom Store samarbejder med en række lokale autoriserede VVS-installatører, og dem henviser vi dig til, hvis du har brug for hjælp til montering. Så er du sikker på, at arbejdet bliver påbegyndt korrekt og afsluttet til tiden.

Dansanis designrådgivere er erfarne og har viden om VVS-installation, lovkrav, indretning, design og belysning. Det er ikke så lidt, vel?
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores showroom og til at høre om dit baderumsprojekt.

Dansani Lyngby – inspiration til dit drømmebadeværelse

Hos Dansani Lyngby har vi en 450 m² stor badeværelsesudstilling, som holder åbent efter aftale. Her finder du alt indenfor badeværelsesmøbler, fliser, armaturer, brus, toiletter, belysning og de sidste nye accessories. Dansani Bathroom Store hører til blandt Sjællands største badeværelsesudstillinger, og vores sortiment spænder lige fra det klassiske til det seneste trendskabende. Book et møde her på siden - vi glæder os til at byde dig velkommen hos Dansani Lyngby og i vores badeværelsesudstilling. Her får du inspiration og professionel rådgivning – så du kan designe dit helt personlige badeværelse.

Hvad kan vi tilbyde i Dansani Bathroom Store?

Hos Dansani Lyngby finder du en stor udstilling med Dansani badeværelsesmøbler, brus og accessories. Her får du mulighed for at se og mærke produkterne, og du kan lade dig inspirere af de mange kreative indretningsløsninger og skabe dit helt personlige badeværelse. Vi hjælper dig gerne med indretningsforslag og en tegning af dit nye badeværelse.

Ud over Dansanis eget sortiment indenfor badeværelsesmøbler, belysning og bruseafskærminger, fører vi også et stort udvalg af øvrigt badeværelsesudstyr som armaturer, toiletter, badekar, fliser, accessories og livsstilsprodukter til badeværelset.

Book en aftale hos Dansani Bathroom Store og se vores spændende udstilling med alt til badeværelset.

Vi fører produkter fra bl.a.:

Hansgrohe, Unidrain, Vola & Grohe