Firkantede spejle

Firkantede spejle

Firkantede spejle til badeværelset

Er du på udkig efter et firkantet spejl til dit badeværelse? Så finder du det lige her på siden, hvor vi både har firkantede spejle med og uden lys. Vores firkantede spejle fås i mange størrelser og med forskellige variationer af lys, så du kan finde lige det firkantede spejl, der passer ind i dit badeværelse.
Husk at du kan se hele vores store udvalg af spejle lige her.

Contour Spejl med 2 LED lamper, 60x90 cm
5.355 DKK Energiklasse Datablad
Contour Spejl med 2 LED lamper, 60x120 cm
5.950 DKK Energiklasse Datablad
Repeat Spejl med vandret lys i top og bund samt sensor, 100x70 cm
3.320 DKK Energiklasse Datablad
Repeat Spejl med vandret lys i top og bund samt sensor, 120x70 cm
3.800 DKK Energiklasse Datablad
Repeat Spejl med vandret lys i top og bund samt sensor, 50x70 cm
2.040 DKK Energiklasse Datablad
Repeat Spejl med vandret lys i top og bund samt sensor, 60x70 cm
2.405 DKK Energiklasse Datablad
Repeat Spejl med vandret lys i top og bund samt sensor, 80x70 cm
2.825 DKK Energiklasse Datablad
Select spejl 100 cm
1.040 DKK
Select spejl 120 cm
1.170 DKK
Select spejl 50 cm
805 DKK
Select spejl 60 cm
840 DKK
Select spejl 80 cm
915 DKK
Panorama spejl 100 cm med vandret lys og lysstyring
4.610 DKK Energiklasse Datablad
Panorama spejl 120 cm med vandret lys og lysstyring
5.270 DKK Energiklasse Datablad
Spejl "Panorama" m/lys i top/bund 80x40 cm, med lysstyring
2.785 DKK Energiklasse Datablad
Spejl "Panorama" m/lys i top/bund 80x50 cm, med lysstyring
3.075 DKK Energiklasse Datablad
Panorama spejl 60 cm med vandret lys og lysstyring
3.355 DKK Energiklasse Datablad
Panorama spejl 80 cm med vandret lys og lysstyring
3.955 DKK Energiklasse Datablad
Level Spejl med vandret lys i top og bund, 80x100 cm
4.610 DKK Energiklasse Datablad
Level Spejl med vandret lys i top og bund, 80x120 cm
5.270 DKK Energiklasse Datablad
Level Spejl med vandret lys i top og bund, 80x160 cm
6.175 DKK Energiklasse Datablad
Level Spejl med vandret lys i top og bund, 80x40 cm
2.785 DKK Energiklasse Datablad
Level Spejl med vandret lys i top og bund, 80x60 cm
3.355 DKK Energiklasse Datablad
Level Spejl med vandret lys i top og bund, 80x80 cm
3.955 DKK Energiklasse Datablad
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Hvornår bør man vælge et firkantet spejl?

Med et firkantet spejl har du en større spejloverflade end med et rundt eller ovalt spejl. Det firkantede spejl kan fås i størrelser, der passer til din vask og dit vaskeskab, og du kan derfor fuldt udnytte din plads i badeværelset. Pladsen over badeværelsesmøblet er ofte firkantet, og her passer et spejl perfekt ind.

Det er også på et firkantet spejl, at der skal tilvælges lamper. De firkantede spejle, der ikke har indbygget lys, har i stedet et tilvalg af lamper, som lyser ned over spejlet og din vask. Vores lamper er LED lamper, og du kan med lysstyringen på spejlet styre lampernes styrke og varme.
Ønsker du et spejl uden lysstyring og et mere enkelt og rent udtryk, skal du i stedet gå efter det flotte Select spejl.

Er du på udkig efter små firkantede spejle, kan du her få spejle, der er helt ned til 40 cm i bredden, så du kan finde det lille firkantede spejl, du ønsker. Det er også i bredden 40 cm du finder vores firkantede figurspejl, som er 160 cm højt. Dette spejl er firkantet og passer perfekt ind i både badeværelse, soveværelse, garderobe eller entré. Så du kan altså sagtens finde et lille firkantet spejl her hos Dansani.

 

Firkantede spejle med lys

Dansanis firkantede spejle fås både med og uden indbygget lys. Vi har flere spejle, som har indbyggede lysfelter på selve spejlet, se bare det flotte Panorama spejl eller Level spejlet. Repeat spejlet har også lysfelter foroven og forneden, og så er der selvfølgelig det smukke Show spejl, som har en firkantet lysramme rundt om hele spejlet.

Det flotte Glow spejl er baggrundsbelyst og det firkantede spejl har afrundede hjørner, for et mere blødt og harmonisk udtryk.

Til vores andre firkantede spejle, skal der tilvælges lamper. Disse lamper har LED lys og belyser de firkantede badeværelsesspejle både godt og stemningsfyldt. Et godt arbejdslys er vigtigt på badeværelset, da det både er her du barberer dig, og hvor der skal lægges make-up.

De fleste af vores firkantede spejle har indbygget lysstyring, hvilket betyder at du direkte på spejlet kan justere både styrke og varme på dit lys. Dette gør det nemmere for dig fx om morgenen, hvor der skal bruges et godt arbejdslys, og så til at justere det til om aftenen, hvor et blødere og mere behageligt lys, gør dig klar til nattesøvnen.

 

Firkantede spejle med og uden ramme

Har du set vores den udgave af Select spejlet med sort ramme? Det flotte spejl er firkantet med sort ramme, og det fås i flere størrelser, der passer ind i dit badeværelse. Spejlet fås også uden ramme, så valget er dit. Til spejlet kan du tilvælge lamper, men det firkantede spejl kan selvfølgelig også bruges uden.

Er du på udkig efter andre spejle med ramme, skal du dog over i vores runde og ovale spejle, hvor Moon har en flot ramme i 3 forskellige farver.

Et firkantet spejl uden ramme giver et flot look til dit badeværelse, og du kan få et spejl firkantet i flere forskellige størrelser.

Har du pladsen til det og skal bruge et stort firkantet spejl, så finder du det selvfølgelig også her. Vi har spejle i en bredde på helt op til 160 cm, så hvis du har god vægplads i dit badeværelse, så kan du finde et stort firkantet spejl her hos Dansani.

De firkantede badeværelsesspejle er populære på badeværelset, og det er ikke uden grund. Et firkantet spejl har en stor spejloverflade, så flere kan spejle sig på badeværelset på samme tid. Et firkantet spejl er perfekt til familien, hvor flere børster tænder på samme tid, og så er det ovenikøbet nemt at rengøre, når der kommer pletter fra tandbørstningen på spejlet.

Så husk at du her på siden både finder store firkantede spejle og også de små firkantede spejle, som du skal bruge til din bolig og din indretning. Vil du læse mere om spejle og blive klogere, kan du se mere her.

Hvor stort skal et firkantet badeværelsesspejl være?

Størrelsen på et firkantet badeværelsesspejl afhænger af flere faktorer, såsom størrelsen på badeværelset, størrelsen på vasken og personlige præferencer. Hvis vasken er bred, kan et større spejl se godt ud, mens et mindre spejl kan fungere bedre på en mindre vask. Det er også vigtigt at overveje rummets proportioner og placeringen af andre elementer på badeværelset, såsom lys og hylder.

Hvorfor vælge et firkantet spejl?

Firkantede spejle har et klassisk og tidløst design, der passer ind i de fleste badeværelser. Det er et sikkert valg, hvis du vil have et spejl, der ikke går af mode. Dansanis firkantede spejle er enkle og stilrene i deres design, hvilket giver en minimalistisk og moderne æstetik. Dette kan være særligt tiltalende, hvis du ønsker at skabe et minimalistisk og elegant look i dit badeværelse.

Hvor højt skal et firkantet spejl hænge fra gulvet?

Du skal placere spejlet dér, hvor det giver mest mening for dig og dit badeværelse. En god tommelfingerregel er at placere midten af spejlet i øjenhøjde for den person, der vil bruge det mest. For de fleste voksne betyder det, at midten af spejlet skal placeres ca. 150 cm over gulvet. Men det kan variere afhængigt af din højde og dine præferencer.