Badeværelsesspejl

Med et lækkert spejl ser både du og dit badeværelse cool ud. Vi har et stort udvalg af spejle til dit badeværelse og det gælder også form og størrelse. Dansanis badeværelsesspejle er ikke kun trendy, funktionelle og flotte – de er også af en utrolig høj kvalitet og holdbarhed.

Contour Spejl med 2 LED lamper, 60x90 cm
5.355 DKK Energiklasse Datablad
Contour Spejl med 2 LED lamper, 60x120 cm
5.950 DKK Energiklasse Datablad
Repeat Spejl med vandret lys i top og bund samt sensor, 100x70 cm
3.320 DKK Energiklasse Datablad
Repeat Spejl med vandret lys i top og bund samt sensor, 120x70 cm
3.800 DKK Energiklasse Datablad
Repeat Spejl med vandret lys i top og bund samt sensor, 50x70 cm
2.040 DKK Energiklasse Datablad
Repeat Spejl med vandret lys i top og bund samt sensor, 60x70 cm
2.405 DKK Energiklasse Datablad
Repeat Spejl med vandret lys i top og bund samt sensor, 80x70 cm
2.825 DKK Energiklasse Datablad
Select spejl 100 cm
1.040 DKK
Select spejl 120 cm
1.170 DKK
Select spejl 50 cm
805 DKK
Select spejl 60 cm
840 DKK
Select spejl 80 cm
915 DKK
Panorama spejl 100 cm med vandret lys og lysstyring
4.610 DKK Energiklasse Datablad
Panorama spejl 120 cm med vandret lys og lysstyring
5.270 DKK Energiklasse Datablad
Spejl "Panorama" m/lys i top/bund 80x40 cm, med lysstyring
2.785 DKK Energiklasse Datablad
Spejl "Panorama" m/lys i top/bund 80x50 cm, med lysstyring
3.075 DKK Energiklasse Datablad
Panorama spejl 60 cm med vandret lys og lysstyring
3.355 DKK Energiklasse Datablad
Panorama spejl 80 cm med vandret lys og lysstyring
3.955 DKK Energiklasse Datablad
Level Spejl med vandret lys i top og bund, 80x100 cm
4.610 DKK Energiklasse Datablad
Level Spejl med vandret lys i top og bund, 80x120 cm
5.270 DKK Energiklasse Datablad
Level Spejl med vandret lys i top og bund, 80x160 cm
6.175 DKK Energiklasse Datablad
Level Spejl med vandret lys i top og bund, 80x40 cm
2.785 DKK Energiklasse Datablad
Level Spejl med vandret lys i top og bund, 80x60 cm
3.355 DKK Energiklasse Datablad
Level Spejl med vandret lys i top og bund, 80x80 cm
3.955 DKK Energiklasse Datablad
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Hvilken form spejl bør jeg vælge?

Når du skal vælge spejl til dit badeværelse, er det vigtigt at tænke på form og størrelse. Du kan bryde de lige linjer i dit badeværelse med et rundt eller et ovalt spejl, men du kan også understrege og fremhæve linjerne med firkantede spejle og lys. Tænk på dit badeværelse som en helhed og se hvad, der passer bedst ind. Vores spejle fås i flere forskellige størrelser, former og farver, så du kan finde lige det spejl, der passer til dig og din smag.

Det skønne Moon spejl fås også i en oval form, her kan du vælge mellem sort, messing og hvid. Og så er der tænkt på godt lys, når skægget skal trimmes eller make-uppen lægges perfekt. Det kan desuden dæmpes og justeres til behageligt stemningslys, når dagen er slut, og du er på vej i seng.
Er du vild med ovale spejle, kan du også få det lækre Oval spejl til dit badeværelse. Spejlet har også lysstyring, du skal her dog tilvælge eksterne lamper. Her kan vi anbefale de smukke Lyra lamper, som står smukt til spejlet og passer ind i både stil og look.

Du kan selvfølgelig også få Moon spejlet i en helt rund form, og her er mulighederne de samme som det ovale Moon spejl i forhold til farver og lys. Et andet smukt, rundt spejl er Corona, som dog ikke har lysstyring, men til gengæld har en smuk ring af lys bag spejlet – deraf navnet Corona. Også spejlet Shine er rundt og har en flot sort ramme omkring. LED lyset i dette spejl kan tændes og slukkes direkte på spejlet.

Vi har selvfølgelig også firkantede spejle til badeværelser. Her kan du få badeværelsesspejle med lys, men du kan også få spejle, hvortil der skal tilvælges eksterne lamper. Flere af vores firkantede spejle har LED lys og lysstyring, og du kan derfor selv styre hvor varmt og hvor kraftigt dit lys i badeværelset skal være. Det flotte Show spejl har en lysramme hele vejen rundt om spejlet, hvorimod Panorama, Level og Repeat fås med vandrette lysfelter foroven og forneden på dit badeværelsesspejl.

Har du brug for et figurspejl i enten dit badeværelse eller et andet sted i din bolig, så kan Soft spejlet fås i en størrelse på 40 cm bredde og 160 cm højde. Dette spejl har lysstyring, så du også her kan styre LED lyset på dine lamper over spejlet.

 

Badeværelsesspejle med lys

Er du mest til badeværelsesspejle med lys indbygget i selve spejlet? Eller kan du bedre lide badeværelsesspejle med lamper? Du kan finde begge dele her hos os, og de fleste af vores badeværelsesspejle kan også styres i forhold til farver og styrke på lyset.

LED lys i dine spejle er både smart og godt for miljøet. Disse spejle bruger knap så meget strøm og kan bedre holde til at blive slukket og tændt flere gange om dagen. Så tænk både bæredygtighed og økonomi ind i dit badeværelse, når du vælger belysning og spejle.

Til dig, der selv ønsker at styre lysets farvetemperatur fra det varmeste til det koldeste lys, tilbyder vi mange af vores spejle med lysstyring. Du kan skrue op og ned for lysets styrke afhængig af, om du har brug for en effektiv arbejdsbelysning om morgenen, eller om du ønsker et mere stemningsfuld og afdæmpet belysning inden du er på vej i seng. Du tilpasser selv lyset efter behov og døgnrytme på et indbygget touchpanel med tænd- og slukfunktion samt trinløs dæmpning og farvetemperaturstyring.

Alle vores spejle er IP44 godkendte, så de kan bruges på badeværelset, hvor fugt ofte kan være et problem.


Derfor skal du vælge et badeværelsesspejl med hylde

Til vores badeværelsesspejle kan du tilkøbe en hylde, der kan gå ind over de fleste spejle. Reach hylden kan sættes ind over vores rammeløse spejle, og du får herved en praktisk løsning med et badeværelsesspejl med hylde. Hold det helt enkelt på hylden, og brug den fx til dine briller og en lille vase med en blomst fra haven. Reach hylden passer perfekt til vores badeværelsesspejle, dens enkle stil vil være et godt plus til dit badeværelse.

Har du brug for mere opbevaring i og omkring dit spejl, kan vi i stedet anbefale dig at se nærmere på vores spejlskabe. Her finder du flotte spejlskabe i mange størrelser, som passer til dit behov. Vores spejlskabe har også lysstyring, og lyset her er selvfølgelig også LED lys.
Du kan endda få et indbygget spejlskab, som ikke tager plads ud i rummet og derfor både har masser af opbevaringsplads og endda lys. Spejlskabet ligner til forveksling et almindeligt spejl og er derfor en god løsning på badeværelset hvor opbevaringsplads er vigtigt.

 

Hvor stort skal et badeværelsesspejl være?

Et godt udgangspunkt kan være at vælge et spejl, der er mindst lige så bredt som vasken eller vaskeskabet, det hænger over, men du bør som hovedregel vælge et spejl, du kan lide, og som du synes passer godt ind i dit hjem. Tænk over størrelsen på dit rum, du vil endelig ikke have et spejl, der er for lille eller for stort til rummet. Har du god plads kan du overveje 2 spejle, men generelt skal du vælge et spejl, der passer ind i stilen hos dig, og et spejl hvor der er plads til at se dig selv uden forhindringer.

 

Hvilket spejl til badeværelse?

Til badeværelset bør du vælge et spejl, der er specielt udviklet til brug i badeværelset. Dansanis spejle er af god kvalitet og de har forseglede kanter, så de ikke oxyderer, når de udsættes for damp på badeværelset. Derudover skal du være opmærksom på, at hvis du køber et spejl med indbygget lys, så skal lyset være IP44 godkendt – og det er Dansanis lys og spejle selvfølgelig.

 

Hvad er et vådrumsspejl?

Et vådrumsspejl er specielt designet til anvendelse på badeværelser. Hvis der i spejlet er integreret belysning, skal det være klassificeret som IP44-godkendt, og dette gælder for alle Dansanis spejle. En IP44-godkendelse sikrer, at spejlet kan installeres tæt på et bruseområde eller badekar, så længe den elektriske tilslutning på bagsiden af spejlet er placeret mindst 60 cm fra kanten af bruseområdet eller badekarret.

 

Hvor højt skal et spejl hænge fra gulvet?

Højden på et spejl, når det hænges på væggen, afhænger af forskellige faktorer såsom rummets størrelse og brugernes højde. Generelt set bør spejlet hænge, så det giver brugeren et godt synsfelt af deres ansigt og overkrop.

 

Hvilken spejlform bør jeg vælge?

Det er helt op til dig og stilen i dit badeværelse. Et rundt eller et ovalt spejl kan både være romantisk og moderne alt efter hvilken farve du vælger rundt om spejlet. Vores firkantede spejle har en større spejloverflade, og køber du spejle med indbygget lys, får du god belysning ved og omkring dit spejl.

 

Hvor højt skal spejl hænge over vasken?

Når det kommer til at placere et spejl over en vask, er det vigtigt at overveje både funktionalitet og æstetik. Generelt set skal spejlet placeres så tæt på vasken som muligt, uden at det kommer i vejen for brugeren eller påvirker deres komfort, når de børster tænder eller vasker ansigtet. Som en tommelfingerregel bør bundkanten af spejlet være placeret ca. 10-20 cm over vaskens øverste kant. Dette giver plads til at vaske ansigtet og børste tænderne, mens spejlet stadig er tæt på, så man nemt kan se sig selv.