Luna / You

Micro Menuet håndvask

Micro Menuet håndvasken er perfekt til dig, der ikke har så meget plads i dit badeværelse. Håndvasken passer til vores smalle vaskeskabe, som har en dybde på 26 cm. Micro Menuet er lavet af sanitetsporcelæn, der både er utroligt holdbart og nemt at rengøre. Håndvasken er perfekt til det lille badeværelse, og vaskeskabet giver plads til det mest nødvendige.

Valgt
Hvid blank

534404003

Pris
2.575 kr.

GTIN (EAN) 5708877588212
Korpusfarve Hvid blank
Højde 7 cm
Bredde 41 cm
Dybde (længde) 27 cm
Volumen 7,75 dm³
Materiale Porcelæn
Nettovægt 8,50 kg
Bruttovægt 9,50 kg
Breddetolerance -5/+4, 1 mm
Enkelt Dobbelt Enkelt
Hanehul 1
Overflade Porcelæn
Bassinplacering Center
Emballage højde 14 cm
Emballage bredde 43 cm
Emballage dybde (længde) 30 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig