Inspiration til badeværelse - indretning uanset størrelse og form

Går du og spekulerer over, hvordan du skal komme i gang med at renovere dit badeværelse? Indretning af alle typer af badeværelser kan være en udfordring, men uanset udformningen af dit rum er mulighederne mange. Derfor vil vi gerne hjælpe dig godt på vej.

Her hos Dansani er vi badeværelsesspecialister, og siden vi blev grundlagt i 1983, har vi udelukkende beskæftiget os med badeværelser. Derfor kender vi alt til udfordringerne i de forskellige typer af rum og har nøje afstemt vores brede sortiment derefter. Så uanset om dit badeværelse er stort, lille eller har skrå og skæve vægge, så vi har den perfekte løsning til dit netop dit badeværelse.

Det lille badeværelse – indretning i småt format

Har du kun få kvadratmeter at boltre dig på i badeværelset, så fortvivl ikke. Der findes et hav af muligheder til optimal indretning af det lille badeværelse, så det virker større, samtidig giver dig mulighed for masser af opbevaringsplads.

Lille badeværelse »

Det store badeværelse – indretning med plads til hele familien

Har du et stort badeværelse, hvor der skal være plads til hele familien, eller vil du gerne skabe en oase af velvære i dit eget badeværelse? For at hjælpe dig i gang har vi samlet en masse inspiration til, hvordan du kan indrette dit store badeværelse med vores mange spændende produkter.

Stort badeværelse »

Rum med skrå og skæve vægge

Har du et rum med skrå vægge eller skæve hjørner, så skal du ikke bekymre dig. Se det i stedet som en mulighed for at indrette dit helt personlige rum, hvor du kan udnytte hvert et hjørne ned til sidste centimeter.

Badeværelse med skrå vægge »