Der er intet bedre end at vågne om morgenen, at stille sig under bruseren og lade vandet vaske nattens søvn af kroppen. Eller om aftenen hvor et varmt bad kan få kroppen til at slappe af. Dansani byder på meget mere end blot møbler til badeværelset, det er også brusekabiner, bruseafskærmninger, brusevægge og brusenicher, som du kan nyde hele døgnet. Med vores udvalg kan du få et helstøbt rum, hvor bruseløsningen er flot i tråd med badeværelsets øvrige design og størrelse.

Selv om dit badeværelse ikke er så stort, har du heldigvis også mulighed for at indrette dig, uden at du skal kante dig ind og ud og gå på kompromis med dine ønsker og behov.

Gå på opdagelse i serierne Match, der består af 6 grundmodeller, og XXL brus, der har modellerne Classic og Deluxe, og få et overblik over de forskellige muligheder af brusekabiner og bruseafskærmninger, der er i forhold til både størrelse, design og pris.

Dansani Match brusekabiner

Sammensæt en bruseløsning der passer perfekt til dit badeværelse uanset størrelse og form

Se mere »

Dansani XXL brusekabiner

Store brugervenlige skydedørsløsninger i funktionelt design

Se mere »

Glas er ikke bare glas
 - især ikke når vi taler bruseafskærmninger

Alle vores brusekabiner og bruseafskærmninger bliver lavet i hærdet glas, der er 5-6 gange stærkere end almindeligt glas, så du og din familie er sikret, hvis et brud mod forventning alligevel måtte forekomme. Det hærdede glas i vores brusekabiner og bruseafskærmninger vil nemlig gå i tusindvis af ufarlige stykker modsat almindeligt glas, der vil revne i store stykker.

Med brusedøre i klart glas får du nemt bruseafskærmningen til at smelte smukt sammen med resten af badeværelset, da du opnår et indtryk af gennemsigtighed.

Brusekabiner i klart glas »

Med isglas bliver bruseafskærmningen halvgennemsigtig på en måde, der stadig slipper lyset ind, mens det skjuler dig, når du står under bruseren. Udvalgte bruseløsninger fås både i klart og isglas.

Brusekabiner i isglas »

EasyCare gør rengøringen meget lettere

Med brusekabiner og bruseafskærmninger fra Dansani er du sikret nem rengøring og en smuk og klar glasflade.
EasyCare er et tysk, miljøvenligt produkt, som er certificeret af det uafhængige laboratorie SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani brus serier indvendigt udstyret med den hårdføre og mijøvenlige EasyCare-behandling, som gør livet surt for snavs og kalkaflejringer – selv efter 30.000 aftørringer. Glasset skal blot tørres af med en blød klud efter brug, så har du et flot glas i mange år fremover.

Vælg den optimale bruseløsning

Har du et stort eller lille badeværelse, så har vi brusekabiner og bruseafskærmninger, der passer netop ind i dit rum.

Få plads til en bruseniche i det lille badeværelse

At have plads til armbevægelser under bruseren betyder alt for oplevelsen af velvære under det varme vand. I det lille badeværelse vil foldbare brusedøre være at foretrække, da de kan foldes indad, så de optager mindst mulig plads, når du ikke benytter bruseren. På den måde løser du også problemet med vand på gulvet, når døren åbnes indad og vanddråberne forbliver i vådområdet. Og på den måde kan du også bruge gulvpladsen, når dørene er foldet ind.

Se brusekabiner til det lille badeværelse »

 

Bruseren til hele familien

Du kender det måske….der er rift om bruseren om morgenen, når hele familien skal i bad på samme tid. Vi giver dig her inspiration til indretning af det store badeværelse.

Se brusekabiner til det store badeværelse »

Udnyt pladsen i rummet bedst muligt

Dansani tilbyder brusekabiner, bruseafskærmninger, brusevægge og brusenicher af høj kvalitet, der udnytter dine kvadratmeter på badeværelset bedst muligt.

Placering

Uanset hvordan dit badeværelse er udformet, så er det altid muligt at finde en god placering af en bruseafskærmning.

Brusehjørne

Bruseafskærmning specielt designet til placering i et hjørne.

Se brusehjørner »

Bruseniche

Én eller to brusedøre monteres mellem to vægge.

Se brusenicher »

Brusevæg

Fast væg der kan benyttes som den tredje væg.

Se brusevægge »

Badekarsvæg

Afskærmning til badekarret, så du kan udnytte badekarret som bruser.

Se badekarsvæg »

Midt på væg

Her er man ikke afhængig at have et hjørne fri i badeværelset.

Se modeller midt på væg »

Dørtype

Alt afhængig af hvordan dit badeværelse er indrettet, har alle brusekabiner, bruseafskærmninger, brusevægge og brusenicher deres fordele.

Svingdør

Kan åbne ud- og indad hvilket giver god gulvplads. Også to svingdøre kan sættes sammen til brusehjørne.

Se svingdøre »

Foldedør

Giver mere plads i rummet, da den kan foldes sammen efter brug. Der kan møbleres op ad brusevæggen. Også to foldedøre kan sættes sammen til brusehjørne.

Se foldedøre »

Skydedør

Åbner til siden, så den ikke optager plads ud i rummet.

Se skydedøre »

Fast brusevæg

Der kan møbleres tæt op ad brusevæggen. Og du faste brusevægge kan laves til et brusehjørne med åbning.

Se faste brusevægge »

Buet dør

Kan åbne ud- og indad og det buede design gør den pladsbesparende ud i rummet. Også to buede døre kan sættes sammen til brusehjørne.

Se buede døre »

Brusedør til fordel for bruseforhæng

Der er mange muligheder, med brusedøre, for at få en luksuriøs bruseløsning uanset om det er det lille eller store badeværelse, der skal indrettes. Det er nemlig enkelt at få en bruseniche monteret med én eller to brusedøre mellem to vægge.

En brusedør kan skabe en helt ny dimension til dit badeværelse, og er et mere stilrent og en æstetisk løsning, som samtidig er nem at holde ren. Ligeledes gør det klare glas rummet mere let at se på, og det tager heller ikke unødigt lys eller plads i badeværelse.

Detaljer med omtanke

Der er tænkt over funktionalitet og hver en detalje på tilbehøret til alle vores brusekabiner og -afskærmninger, hvilket er med til at sikre dig en stabil og velfungerende bruseløsning, du bliver glad for at bruge i mange år fremover.

  • Magnetprofilen der sørger for, at brusedørene lukker tæt.
  • Gulvprofilkittet der fanger vanddråber og leder vandet ind i brusearealet, så du får mindre vand på gulvet uden for brusehjørnet.
  • Gulvbeslag til den faste brusevæg der giver et mere svævende udtryk.
  • Dryplisten der er ideel til brug på gulve med fald og forhindre vand i at trænge igennem.
  • Knobgreb medfølger som standard, men du kan også sætte dit eget præg med et andet greb.
  • Stabiliseringsarme og -stænger til afstivning af brusekabiner og bruseafskærmninger.
  • Afstandsstykker til justering af ujævnt gulv.
  • Udvidelsesprofilen der øger installationsmålet med 20 mm.

Se tilbehør til bruseløsninger »

Fuldend bruseoplevelsen

Den eksklusive kollektion af tilbehør til brusekabiner og bruseafskærmninger, gør hverdagen på badeværelset til en endnu større fornøjelse. Med de udsøgte bruseskrabere der kan hænges direkte på glassets kant på den medfølgende krog, brusehylden til shampooen og den praktiske håndklædekrog har du alt lige ved hånden.

Se ekstra tilbehør til din bruseløsning »

Tower reol

Enkel & elegant brusereol med 5 flytbare hylder, der nemt kombineres med Match døre og holder styr på shampoo, sæbe og alt det, du bruger til badet. Vælg blot din dør 10 cm kortere for at få plads til Tower. Reolen er vendbar.
Mål: 200 x 10 x 10 cm

Tower »

Hav altid varme håndklæder ved hånden

Det får du med elektriske håndklædetørrere, der hurtigt tørrer dine håndklæder og efterlader dem lune og behagelig for en øget følelse af velvære på badeværelset. En timer gør, at du kan indstille, hvornår og hvor længe håndklæderne skal tørre. På den måde sikrer du, at du altid har lune og tørre håndklæder, når der er brug for det. Samtidig skåner du miljøet, da håndklædetørrerene ikke skal være tændt hele tiden.

Se håndklædetørrere »