• Forside / 
  • Tilvalg / 
  • 2 træbakker med låg, 1 metalindsats og 1 magnetskinne
You

2 træbakker med låg, 1 metalindsats og 1 magnetskinne

Med skuffeindretningspakken får du mulighed for at skabe orden i dine skuffer i dine skabe. Indretningspakken indeholder 2 træbakker med låg, 1 metalindsats og en magnetskinne. Du kan med dette sæt indrette dine skuffer, så tingene ikke ligger og roder, men har deres helt egen plads i skuffen. Så brug indretningspakken til at skabe overblik og få orden i dine ting i badeværelset.

Valgt
Eg

SI1

Pris
1.250 kr.

GTIN (EAN) 5713804040695
Korpusfarve Eg
Nettovægt 0,34 kg
Bruttovægt 0,34 kg
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig