Luna

3 træbakker til låge samt 3 smalle glashylder

Optimer dine opbevaringsmuligheder med vores praktiske træbakker til lågen i højskabe. Med hele 3 træbakker inkluderet får du en smart måde at organisere dine ting på. Gør plads til orden i dine skabe og tilføj funktionalitet til dit badeværelse med vores træbakker til højskabe.

Valgt
Ingen farve

195050600

Pris
1.375 kr.

GTIN (EAN) 5711112266837
DB nr. 1893904
Korpusfarve Ingen farve
Nettovægt 3,51 kg
Bruttovægt 4,04 kg
Emballage højde 40 cm
Emballage bredde 40 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig