Luna

Bordplade til underskabe

Underskabene har en alufarvet top, og vi anbefaler derfor at du skal tilvælge en bordplade til skabet. Denne bordplade afslutter underskabene smukt, og du kan vælge at få bordpladen i samme farve som resten af skabet, eller du kan vælge en kontrastfarve for et anderledes og unikt look.

Vælg farve
Valgt
Askegrå

ST-3598

Pris
750 kr.

GTIN (EAN) 5713804246875
DB nr. 2147091
Korpusfarve Askegrå
Højde 1,80 cm
Bredde 35 cm
Dybde (længde) 36 cm
Volumen 2,27 dm³
Korpusmateriale PVC folie på MDF
Nettovægt 2,45 kg
Bruttovægt 2,74 kg
Emballage højde 5 cm
Emballage bredde 40 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig