XXL

Classic skydedør med 1 fast væg

Dansani XXL Classic skydedøren med 1 fast brusevæg er den ideelle løsning til at udnytte et hjørne i dit badeværelse og skabe en funktionel brusekabine. Med sit klassiske design og smarte brug af plads tilbyder denne skydedør både stil og funktionalitet. Den faste brusevæg giver stabilitet og skaber en solid base for skydedøren. Ved at udnytte hjørnepladsen i dit badeværelse maksimeres rummet og skaber en åben og luftig følelse. Med den glidende mekanisme er det nemt at åbne og lukke skydedøren, hvilket gør brusekabinen praktisk og brugervenlig. Denne funktion er perfekt til mindre badeværelser, hvor hver kvadratmeter tæller. Dansani XXL Classic skydedøren er lavet af holdbare materialer og er designet til at modstå daglig brug. Den er nem at installere og vedligeholde, hvilket gør den til et praktisk valg.

Valgt
Satin profil/klart glas

CL1401-1000

Pris
9.555 kr.

GTIN (EAN) 5711112852795
DB nr. 2056577
Korpusfarve Satin profil/klart glas
Højde 200 cm
Nettovægt 89,81 kg
Bruttovægt 95,81 kg
Intervalbredde 136, 5-139 cm
Intervaldybde 96, 5-99 cm
Overflade Klart glas
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig