XXL

Classic skydedør med 2 faste brusevægge

Dansani XXL Classic skydedøren med 2 faste brusevægge har du mulighed for at lave en rummelig og stilfuld brusekabine i dit badeværelse. Med sit klassiske design og holdbare konstruktion tilbyder denne skydedør en perfekt kombination af æstetik og funktionalitet. Til de 2 faste brusevægge medfølger der 2 stabliseringsarme, så du får en solid og pålidelig brusekabine, der kan modstå daglig brug og holde i lang tid. Med den glidende mekanisme er det nemt at åbne og lukke skydedøren, hvilket sparer plads i dit badeværelse og giver en let adgang til bruseområdet. Denne funktion er ideel til både små og store badeværelser og sikrer en praktisk brugeroplevelse. Du kan klikke skydedøren ud forneden for en lettere rengøring. Med Dansani XXL Classic kan du skabe et bruseområde, der er både stilfuldt og praktisk, samt en behagelig oase til afslapning og velvære i dit eget hjem.

Valgt
Satin profil/klart glas

CL1402-0900

Pris
14.065 kr.

GTIN (EAN) 5711112852818
DB nr. 2056579
Korpusfarve Satin profil/klart glas
Højde 200 cm
Nettovægt 119,47 kg
Bruttovægt 127,47 kg
Intervalbredde 136, 5-139 cm
Intervaldybde 86, 5-89 cm
Overflade Klart glas
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig