XXL

Classic skydedør

Dansani XXL Classic skydedøren er en helt perfekt løsning til din bruseniche. Med sit klassiske design og robuste kvalitet tilføjer denne skydedør både æstetik og funktionalitet til dit badeværelse. Denne skydedør er specielt designet til at passe til brusenicher og udnytte pladsen på den bedste måde. Kvaliteten er i top med Dansani XXL Classic skydedøren. Den er fremstillet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug og minimal vedligeholdelse. Døren kan nemt klikkes ud forneden, så du let kan komme til at gøre rent. Du kan være sikker på, at denne skydedør vil bevare sin skønhed og funktionalitet i mange år fremover. En særlig funktion ved Dansani XXL skydedørene er, at hjulene, som døren kører på, ikke er synlige fra dørens udvendige side. Dette giver en ren og strømlinet æstetik og skaber et elegant udseende uden synlige mekanismer.

Valgt
Satin profil/klart glas

CL1400-0001

Pris
6.635 kr.

GTIN (EAN) 5711112852696
DB nr. 2056573
Korpusfarve Satin profil/klart glas
Højde 200 cm
Nettovægt 53,57 kg
Bruttovægt 57,57 kg
Intervalbredde 136, 5-139 cm
Overflade Klart glas
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig