• Forside / 
  • Højskabe / 
  • Højskab med 1 låge, integreret greb, venstrehængslet
Luna

Højskab med 1 låge, integreret greb, venstrehængslet

Oplev perfekt opbevaring på dit badeværelse med dette højskab. Disse elegante skabe kommer med 1 træhylde og hele 5 glashylder, der giver dig masser af plads til at organisere dine ting på en stilfuld måde. Højskabet passer nemt ind i dit badeværelse og giver dig masser af plads til opbevaring. Vælg mellem forskellige farver og find det højskab, der passer perfekt til din indretning. Skab et stilfuldt og organiseret badeværelse med Dansani Luna højskabe. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Hvid mat lak
Venstre

M24-2271

Pris
8.170 kr.

GTIN (EAN) 5713804207548
Korpusfarve Hvid mat lak
Højde 176 cm
Bredde 35 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 215,60 dm³
Antal låger 1 stk.
Fronttype Integreret
Hængsling Venstre
Frontmateriale Lakeret MDF
Korpusmateriale Lakeret MDF
Nettovægt 31,63 kg
Bruttovægt 34,33 kg
Emballage højde 180 cm
Emballage bredde 40 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig