You

Højskab med 2 låger

Dansani YOU Urban højskabet er den ultimative blanding af funktionalitet og skønhed. Dette rummelige skab er 60 cm bredt og har en dobbeltlåge, og inde i skabet finder du 1 træhylde og 5 holdbare glashylder. Der er derfor masser af plads til opbevaring af alle de fornødenheder, der skal være i et badeværelse. Du kan vælge mellem flere forskellige farver, så du får et højskab, der matcher dit badeværelse og din personlige stil. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg

V55-1052

Pris
6.850 kr.

GTIN (EAN) 5713804391483
Korpusfarve Brun eg
Højde 176 cm
Bredde 60 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 369,60 dm³
Antal hylder 5 stk.
Antal låger 2 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 45,56 kg
Bruttovægt 48,81 kg
Emballage højde 180 cm
Emballage bredde 65 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig