• Forside / 
  • Tilvalg / 
  • LED lys under skab inkl. bevægelsessensor og trådløs lysstyring
Calidris / Luna / You

LED lys under skab inkl. bevægelsessensor og trådløs lysstyring

LED lys inkl. trådløs lysstyring under dit skab er den hemmelige ingrediens til at forvandle dit badeværelse til en ægte oase af ro og velvære. Oplev den magiske effekt af diskret belysning og skab et badeværelse, du aldrig vil forlade. Med lyset under skabet får du skabt en dejlig atmosfære i dit badeværelse, og det lille strejf af luksus kommer du sikkert ikke til at fortryde.OBS: Kræver spejlløsning med tilkøbt trådløs lysstyring

Valgt
Ingen farve

ULUSLS100

Pris
1.905 kr.

GTIN (EAN) 5713804582751
Korpusfarve Ingen farve
Nettovægt 0,05 kg
Bruttovægt 0,05 kg
El-type 230V
Energiklasse E
IP Klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 593 lm
Lysspecifikation 5W LED
RA 95
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig