Luna

LED lys under skab

Oplev en ny dimension af elegance med lys inkl. trådløs lysstyring under dit højskab fra Dansani. Den subtile belysning under dine skabe tilføjer en luksuriøs fornemmelse til dit badeværelse. Lyset under højskabet er LED-lys og har derfor en lang levetid og er samtidigt også det bæredygtige valg for dig og dit badeværelse.OBS: Kræver spejlløsning med tilkøbt trådløs lysstyring

Valgt
Ingen farve

ULHSLS35

Pris
1.905 kr.

GTIN (EAN) 5713804583093
Korpusfarve Ingen farve
Nettovægt 0,05 kg
Bruttovægt 0,05 kg
El-type 230V
Energiklasse E
IP Klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 315 lm
Lysspecifikation 2, 5W LED
RA 95
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig