Calidris / Luna / You

Lys i to 60 cm skuffer

Få overblik over dine ting i skufferne i dit vaskeskab med lys i skufferne. Lyset i skufferne er diskret men effektivt, og det gør det nemt for dig at finde, hvad du søger, samtidig med at lyset skaber en følelse af luksus. Lyset er utroligt vigtigt for dit velvære, og med lys i skufferne får du både overblik og en dejlig atmosfære i badeværelset.

Valgt
Ingen farve

LS2SK60

Pris
975 kr.

GTIN (EAN) 5713804040558
DB nr. 2142789
Korpusfarve Ingen farve
Nettovægt 0,20 kg
Bruttovægt 0,20 kg
El-type 230V
Energiklasse F
IP Klasse IP44
Kelvin 3150K
Lumen 350 lm
Lysspecifikation 2 X 1, 9W LED
RA 95
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig