Luna / You

Lysramme til In-Built spejlskab

Denne lysramme skal bruges til Dansani In-Built spejlskabet. Denne lysramme giver et flot lys rundt om dit spejlskab, og med den indbyggede lysstyring, kan du selv justere temperatur og styrke i lyset. In-Built spejlskabet skal indbygges i væggen, og lysrammen vil her dække indbygningen mellem væg og spejlskab, så du får en smuk og elegant afslutning rundt om hele spejlskabet. Vær obs på at lysrammen ikke følger med ved bestilling af spejlskabet.

Valgt
Alu look

190304341

Pris
3.170 kr.

GTIN (EAN) 5711112906115
Korpusfarve Alu look
Nettovægt 3,05 kg
Bruttovægt 4,91 kg
Energiklasse F
Kelvin 2100-6500K
Lumen 2,126 lm
Lysspecifikation 21, 5W LED
RA 90
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig