Luna / You

Menuet håndvask

Menuet håndvasken fra Dansani er en af vores mest populære håndvaske – og det siger ikke så lidt. Den flotte håndvask er produceret i sanitetsporcelæn, hvilket gør den utrolig holdbare og nem at rengøre. Den fås i flere forskellige varianter, så du altid kan finde en Menuet vask, der passer til dit badeværelse. Menuet håndvasken har et flot afrundet bassin, som er stort nok til at der er plads til hele familien.

Valgt
Hvid blank

534110103

Pris
5.675 kr.

GTIN (EAN) 5708877308742
VVS nr. 780990550
Korpusfarve Hvid blank
Højde 6,30 cm
Bredde 101 cm
Dybde (længde) 45 cm
Volumen 28,63 dm³
Materiale Porcelæn
Nettovægt 22 kg
Bruttovægt 23,50 kg
Breddetolerance -5/+10, 1 mm
Enkelt Dobbelt Enkelt
Hanehul 1
Overflade Porcelæn
Bassinplacering Center
Emballage højde 17 cm
Emballage bredde 105 cm
Emballage dybde (længde) 49 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig