You

Mini Menuet håndvask

Menuet Mini håndvasken fra Dansani er en lavet af sanitetsporcelæn, så her ved du at du får en holdbar håndvask, der samtidigt også er nem at vedligeholde og rengøre. Menuet Mini håndvasken har en dybde på kun 36 cm, så den passer ind i et badeværelse, hvor der ikke er helt så meget plads. Selvom vasken er smal, får du dog alligevel en højst brugbar og flot håndvask, der vil holde i mange år.

Valgt
Hvid blank

534305003

Pris
3.010 kr.

GTIN (EAN) 5708877588205
Korpusfarve Hvid blank
Højde 7 cm
Bredde 51,30 cm
Dybde (længde) 36 cm
Volumen 12,93 dm³
Materiale Porcelæn
Nettovægt 9 kg
Bruttovægt 10,30 kg
Breddetolerance -5/+5, 1 mm
Enkelt Dobbelt Enkelt
Hanehul 1
Overflade Porcelæn
Bassinplacering Center
Emballage højde 16 cm
Emballage bredde 54 cm
Emballage dybde (længde) 38 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig