Luna

Overskab med 1 låge, højrehængslet

Frigør plads og organiser dit badeværelse med overskabe. Dette smarte skab fås med 2 glashylder, og her får du et skab, der både har stil og funktionalitet. Brug overskabet til opbevaring på dit badeværelse, så du kan holde orden på cremer, deo osv. på badeværelset. Overskabet fås i flere forskellige farver, så det selvfølgelig matcher resten af dit badeværelse. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Valgfri farve
Højre

M23-1199

Pris
3.700 kr.

GTIN (EAN) 5713804404565
Korpusfarve Valgfri farve
Højde 80 cm
Bredde 35 cm
Dybde (længde) 19 cm
Volumen 53,20 dm³
Antal låger 1 stk.
Fronttype Glat
Hængsling Højre
Frontmateriale Lakeret rPET folie på MDF
Korpusmateriale Lakeret melaminbelagt spånplade
Nettovægt 10,61 kg
Bruttovægt 11,13 kg
Emballage højde 82 cm
Emballage bredde 40 cm
Emballage dybde (længde) 24 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig