You

Overskab med 1 låge, riller, højrehængslet

Få ekstra opbevaring på dit badeværelse med dette charmerende overskab fra Dansani YOU Vintage. Den smukke rillede front har en særlig charme, som passer perfekt ind i stilen fra Dansani YOU Vintage. Overskabet har en dybde på 19 cm, og passer perfekt ind i badeværelset – fx på den tomme plads over toilettet. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Natur eg/valgfri farve
Højre

V49-4192

Pris
4.330 kr.

GTIN (EAN) 5713804203168
Korpusfarve Natur eg/valgfri farve
Højde 80 cm
Bredde 40 cm
Dybde (længde) 19 cm
Volumen 60,80 dm³
Antal hylder 2 stk.
Antal låger 1 stk.
Fronttype Rillet
Hængsling Højre
Frontmateriale Lakeret MDF
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 11,27 kg
Bruttovægt 12,01 kg
Emballage højde 82 cm
Emballage bredde 42 cm
Emballage dybde (længde) 24 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig