You

Overskab med 1 låge, venstrehængslet

Tilføj stilfuld opbevaring til dit badeværelse med vores overskabe fra Dansani YOU Urban-serien. Disse moderne skabe kombinerer funktion og æstetik perfekt, hvilket giver dig en smart løsning til at organisere dine ting. Selvom overskabet kun er 19 cm dybt, er der stadig god plads til opbevaring af dine ting bag lågen. Gør dit badeværelse mere trendy og organiseret med vores overskabe fra YOU Urban. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg
Venstre

V50-1252

Pris
2.160 kr.

GTIN (EAN) 5713804391346
DB nr. 2337636
Korpusfarve Brun eg
Højde 80 cm
Bredde 30 cm
Dybde (længde) 19 cm
Volumen 45,60 dm³
Antal hylder 2 stk.
Antal låger 1 stk.
Fronttype Glat
Hængsling Venstre
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 8,56 kg
Bruttovægt 9,42 kg
Emballage højde 82 cm
Emballage bredde 32 cm
Emballage dybde (længde) 24 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig