You

Push open kit til 1 skuffe

Vil du gerne tilføje push-open funktion til dit vaskeskab med skuffer? Dette kit giver dig mulighed for at gøre netop det. Med push-open kan du åbne dine skuffer med blot et enkelt tryk, hvilket giver dit vaskeskab et minimalistisk og elegant udseende uden håndtag. Dette sæt er kun til eftermontering på dit vaskeskab, i tilfælde af at du ikke inkluderede push-open ved din oprindelige bestilling.

Valgt
Ingen farve

PP-80

Pris
630 kr.

GTIN (EAN) 5713804084897
DB nr. 2075042
Korpusfarve Ingen farve
Bredde 80 cm
Nettovægt 0,85 kg
Bruttovægt 1,67 kg
Emballage højde 6 cm
Emballage bredde 60,80 cm
Emballage dybde (længde) 14 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig