Luna

Push open kit til 2 skuffer

Ønsker du at eftermontere push-open på dit vaskeskab med 2 skuffer, så kan du gøre det med dette sæt. Med push-open åbnes dit vaskeskab med et enkelt tryk på skuffen, og du opnår et enkelt og strømlinet look uden greb. Husk at du kan bestille push-open, når du bestiller dit vaskeskab – dette kit er kun til eftermontering, hvis du ikke har bestilt push-open ved den første bestilling.

Valgt
Ingen farve

NP-100

Pris
1.270 kr.

GTIN (EAN) 5711112370817
DB nr. 2151134
Korpusfarve Ingen farve
Bredde 100 cm
Nettovægt 2 kg
Bruttovægt 2,81 kg
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig