Calidris / Luna / You

Show spejl med lys og lysstyring

Dansani Show spejlet skiller sig ud med sin unikke lysramme, der omgiver hele spejlet. Denne lysramme skaber en stemningsfuld og elegant atmosfære på badeværelset og tilføjer en ekstra dimension til dit spejls design. Med Dansani Show spejlet kan du nemt tilpasse belysningen efter dine behov og præferencer takket være den indbyggede lysstyringsfunktion. Uanset om du har brug for blødt og dæmpet lys til afslapning eller skarpt og klart lys til detaljeret arbejde, kan du justere belysningen for at skabe den rette stemning og funktionalitet på dit badeværelse. 

Valgt
Hvid

S830-010

Pris
7.095 kr.

GTIN (EAN) 5713804266040
VVS nr. 781498550
Korpusfarve Hvid
Højde 80 cm
Bredde 100 cm
Dybde (længde) 3,10 cm
Volumen 24,80 dm³
Nettovægt 12 kg
Bruttovægt 13,86 kg
Afbryder Ingen
Belysningstype Integreret lys
El-type 12V
Energiklasse E
IP Klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 3,519 lm
Lysspecifikation 38W LED
RA 90
Emballage højde 85 cm
Emballage bredde 105 cm
Emballage dybde (længde) 7 cm
Serie Calidris, Luna, You
Tilføj tilvalg
Disse produkter bliver formonteret og skal bestilles sammen med dit møbel

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig