Luna

Skab med 2 skuffer, integreret greb

Dansani Luna skabe uden afløbsudskæring har 2 skuffer og giver dig praktisk og smart opbevaring. Disse skabe er 48 cm høje og perfekte til dit moderne badeværelse. Skabene kan fx bruges i kombination med et vaskeskab og en bordplade med en bordstående håndvask. Med skabene får du rigelig opbevaringsplads til dine badeværelsesartikler, og du kan vælge mellem forskellige farver for at matche din stil og indretning. Med Dansani Luna skabe med 2 skuffer får du både stil og funktionalitet til dit badeværelse.  Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Valgfri farve

M21-2099

Pris
13.825 kr.

GTIN (EAN) 5713804206923
Korpusfarve Valgfri farve
Højde 48 cm
Bredde 100 cm
Dybde (længde) 44 cm
Volumen 211,20 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Fronttype Integreret
Frontmateriale Lakeret MDF
Korpusmateriale Lakeret MDF
Nettovægt 33,27 kg
Bruttovægt 34,99 kg
Emballage højde 51 cm
Emballage bredde 102 cm
Emballage dybde (længde) 49 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig