Luna

Style spejlskab med lysstyring

Få praktisk opbevaring og lækkert design med Style spejlskabet. Spejlskabet er perfekt til at opbevare alle dine cremer, deo, negleklipper, tandbørster og meget mere. Tilvælg lamper til spejlskabet og styr lysets temperatur og styrke med et enkelt tryk. Det flotte spejlskab indeholder magnetskinne, metalhylde, forstørrelsesspejl og stikkontakt, hvilket gør din morgen- og aftenrutine meget nemmere.

Vælg farve
Valgt
Valgfri farve

S583-199

Pris
10.500 kr.

GTIN (EAN) 5713804219893
Korpusfarve Valgfri farve
Højde 80 cm
Bredde 120 cm
Dybde (længde) 14,50 cm
Volumen 139,20 dm³
Antal låger 3 stk.
Korpusmateriale Lakeret MDF
Nettovægt 34,06 kg
Bruttovægt 39,94 kg
Afbryder Touch
Belysningstype Ekskl. lys - men inkl. LED driver
El-type 12V lysstyring
IP Klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Stiktype Standard
Max watt MAX 2300W
Emballage højde 86 cm
Emballage bredde 126 cm
Emballage dybde (længde) 20 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig