Luna

Svævehylde

Tilføj et strejf af elegance og funktionalitet til dit badeværelse med vores svævehylder. Disse moderne hylder giver dig mulighed for at vise dine yndlingsgenstande eller opbevare dine daglige nødvendigheder med lethed. Skab en let og luftig atmosfære med vores svævehylder, der passer perfekt til din indretning.

Vælg farve
Valgt
Nordisk eg

NHS-501725

Pris
485 kr.

GTIN (EAN) 5713804210517
DB nr. 2142837
Korpusfarve Nordisk eg
Højde 3,20 cm
Bredde 50 cm
Dybde (længde) 14,50 cm
Volumen 2,32 dm³
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 1,75 kg
Bruttovægt 1,86 kg
Emballage højde 5 cm
Emballage bredde 55 cm
Emballage dybde (længde) 18 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig