You

Træbakke inkl. glideskinne til højskab

Denne træbakke passer til Dansani YOU Urban højskabet, der er 30 cm bredt. Træbakken er lavet af lakeret massivt bøg, og giver dig mulighed for at udnytte dit højskab til fulde. Træbakken er monteret på en glideskinne, hvilket gør at den kan trækkes ind og ud af skabet uden problemer. I træbakken kan du undgå rod i højskabet og opbevare din shampoo, cremer, deo og meget mere. Bemærk at denne træbakke er til eftermontering.

Valgt
Eg

PHI30

Pris
550 kr.

GTIN (EAN) 5713804083258
DB nr. 2074876
Korpusfarve Eg
Nettovægt 0,75 kg
Bruttovægt 0,75 kg
Emballage højde 15 cm
Emballage bredde 25 cm
Emballage dybde (længde) 35 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig