Luna

Træbakke med metalindsats til overskab

Til overskabene kan du tilvælge denne fine træbakke med en metalindsats. Med træbakken kan du organisere dine ting på en overskuelig måde, og metalindsatsen gør, at der også er plads til at stille din mascara, dine makeuppensler eller andet op. Træbakken er nem at tage ind og ud af overskabet, når du skal bruge den.

Valgt
Eg

OS1

Pris
385 kr.

GTIN (EAN) 5713804174116
DB nr. 2142476
Korpusfarve Eg
Nettovægt 0,50 kg
Bruttovægt 0,50 kg
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig