You

Træbakke og vasketøjspose inkl. glideskinner til højskab

Til Dansani YOU højskabene kan du tilvælge denne indretningspakke, som består af en vasketøjskurv og en træbakke. Træbakken er monteret med glideskinner, så den nemt kan trækkes ind og ud af højskabet, og med den kan du skabe orden i dit højskab, så du undgår rod. Vasketøjskurven er lavet i kanvas og bliver på samme måde monteret med glideskinner. På den måde får du gemt det beskidte vasketøj væk på badeværelset, men kan også nemt tage det med hen til vaskemaskinen. Vær opmærksom på, at til YOU Classic og Vintage skal højskabet placeres, så lågen kan åbne helt op, da træbakken eller vasketøjskurven ellers ikke kan tages ud. Bemærk at denne indretningspakke er til eftermontering.

Valgt
Eg

PHI40

Pris
1.165 kr.

GTIN (EAN) 5713804083265
DB nr. 2074877
Korpusfarve Eg
Nettovægt 2,03 kg
Bruttovægt 2,28 kg
Emballage højde 15 cm
Emballage bredde 30 cm
Emballage dybde (længde) 35 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig