You

Træbakker til låge i højskab

Få ekstra opbevaring med de smarte træbakker til Dansani YOU højskabene. Træbakkerne sidder på indersiden af lågen i dit højskab, og kan tages ned, når de skal bruges. Brug træbakkerne til opbevaring af din make-up, dine cremer eller måske din shaver, og tag det frem, når det skal bruges. Herefter kan det nemt sættes tilbage i højskabet, så du bevarer orden og ro i dit badeværelse.

Valgt
Eg

HB40

Pris
1.600 kr.

GTIN (EAN) 5713804040763
Korpusfarve Eg
Nettovægt 0,53 kg
Bruttovægt 0,53 kg
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig