Luna / You

Edge håndvask

Edge håndvasken fra Dansani har et stringent design med enkel elegance. Formen er rektangulær og håndvasken har et dybt bassin med lodrette sider og en flad bund, hvilket skaber en minimalistisk og moderne æstetik. Med sit markante udseende og funktionelle design er Edge håndvasken den ideelle tilføjelse til ethvert badeværelse, der søger en balance mellem stil og funktionalitet. Fremstillet af solidt sanitetsporcelæn, kombinerer Edge håndvasken holdbarhed med en tidløs æstetik.

Valgt
Hvid blank

531412003

Pris
6.175 kr.

GTIN (EAN) 5711112984267
Korpusfarve Hvid blank
Højde 1,60 cm
Bredde 120,50 cm
Dybde (længde) 45,50 cm
Volumen 8,77 dm³
Materiale Porcelæn
Nettovægt 19,50 kg
Bruttovægt 21 kg
Breddetolerance -5/+12 mm
Enkelt Dobbelt Enkelt
Hanehul 1
Overflade Porcelæn
Bassinplacering Center
Emballage højde 16 cm
Emballage bredde 123 cm
Emballage dybde (længde) 49 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig