You

Vaskeskab med 1 låge, højrehængslet

Få stil og funktion med dette vaskeskab fra Dansani YOU Classic. Vaskeskabet er helt perfekt til små rum og fås i forskellige farver, så du kan vælge din favorit, som passer til din stil og din smag. Til skabet kan du tilkøbe et af vores smukke greb og virkelig gøre skabet til dit eget. Du kan faktisk også vælge at få vaskeskabet i din helt egen valgfrie farve, så det kommer til at passe perfekt sammen med resten af badeværelset. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg

V08-1152

Pris
2.680 kr.

GTIN (EAN) 5713804198518
Korpusfarve Brun eg
Højde 40 cm
Bredde 40 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 56 dm³
Antal låger 1 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 8,06 kg
Bruttovægt 8,61 kg
Emballage højde 42 cm
Emballage bredde 42 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig