You

Vaskeskab med 1 skuffe

Gør dit badeværelse til et indbydende fristed med et Dansani YOU Urban vaskeskab. Uanset om du har et lille badeværelse eller ønsker at udnytte pladsen optimalt, er dette vaskeskab med én dyb skuffe perfekt til dig. Skuffen glider glat og giver dig let adgang til dine daglige fornødenheder. Oplev den ideelle kombination af moderne design og smart opbevaring med Dansani YOU Urban vaskeskab med én skuffe - skabt til at gøre dit badeværelse til et sted, du elsker at være. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg

V42-1152

Pris
6.965 kr.

GTIN (EAN) 5713804391087
Korpusfarve Brun eg
Højde 32 cm
Bredde 120 cm
Dybde (længde) 44 cm
Volumen 168,96 dm³
Antal skuffer 1 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 22 kg
Bruttovægt 24,37 kg
Emballage højde 35 cm
Emballage bredde 122 cm
Emballage dybde (længde) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig