You

Vaskeskab med 2 låger

Skab en oase af ro og orden på dit badeværelse med Dansani YOU vaskeskabet. Dette vaskeskab er 44 cm dybt og fås med 2 låger, hvortil du kan købe et valgfrit greb. Glem alt om rod og mangel på plads - med dette vaskeskab får du den perfekte balance mellem funktionalitet og æstetik. Gør dit badeværelse til et stilfuldt og velorganiseret rum med Dansani YOU vaskeskabet med 2 låger. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg

V15-1052

Pris
3.680 kr.

GTIN (EAN) 5713804199539
Korpusfarve Brun eg
Højde 40 cm
Bredde 60 cm
Dybde (længde) 44 cm
Volumen 105,60 dm³
Antal låger 2 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 11,80 kg
Bruttovægt 12,96 kg
Emballage højde 42 cm
Emballage bredde 62 cm
Emballage dybde (længde) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig