Luna

Vaskeskab med 2 skuffer og integreret greb

Dansani Luna vaskeskab med 2 skuffer er den perfekte løsning til det moderne badeværelse. Vaskeskabet er kun 35 cm dybt, men har alligevel med sine to rummelige skuffer rigelig opbevaringsplads til dine badeværelsesartikler. Skabets stilrene design og flotte farvemuligheder tilføjer elegance til din badeværelsesindretning. Vaskeskabet er produceret i kvalitetsmaterialer. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Hvid mat lak

M03-2071

Pris
10.310 kr.

GTIN (EAN) 5713804204974
VVS nr. 780914180
Korpusfarve Hvid mat lak
Højde 48 cm
Bredde 80 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 134,40 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Fronttype Integreret
Frontmateriale Lakeret MDF
Korpusmateriale Lakeret MDF
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 29,07 kg
Bruttovægt 30,81 kg
Emballage højde 51 cm
Emballage bredde 82 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig