Luna

Vaskeskab med 2 skuffer

Dansani Luna vaskeskab med skuffer er en smart løsning til dit badeværelse. Med sin dybde på 35 cm passer det perfekt til mindre badeværelser. Den høje bundskuffe giver dig ekstra opbevaringsplads til de lidt større ting, som du har på badeværelset. Med Dansani Luna vaskeskab med skuffer får du både funktionalitet og plads til at organisere dine badeværelsesartikler på en elegant måde. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Askegrå

M05-1098

Pris
6.210 kr.

GTIN (EAN) 5713804205179
Korpusfarve Askegrå
Højde 64 cm
Bredde 60 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 134,40 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale PVC folie på MDF
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 32,91 kg
Bruttovægt 33,57 kg
Emballage højde 67 cm
Emballage bredde 62 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig