Luna

Vaskeskab med 2 skuffer

Dansani Luna vaskeskab med 2 skuffer kan nemt opgradere dit badeværelse. Dette stilfulde skab er 48 cm højt og 44 cm dybt, perfekt til at organisere dine ting. Vælg mellem forskellige farver for at matche din stil. Skabet tilbyder smart opbevaring til dine badeværelsesartikler, så du nemt kan holde orden. Dansani Luna vaskeskab med 2 skuffer giver dig både funktionalitet og det er også en flot tilføjelse til dit badeværelse. Gør dit rum mere organiseret og elegant med dette fantastiske vaskeskab. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Askegrå

M11-1098

Pris
9.265 kr.

GTIN (EAN) 5713804205803
Korpusfarve Askegrå
Højde 48 cm
Bredde 120 cm
Dybde (længde) 44 cm
Volumen 253,44 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale PVC folie på MDF
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 43,79 kg
Bruttovægt 46,43 kg
Emballage højde 51 cm
Emballage bredde 122 cm
Emballage dybde (længde) 49 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig