Luna

Vasketøjskurv og træbakke til højskab

Få orden på badeværelset med vores smarte vasketøjskurv og træbakke til underskabe. Nu kan du holde styr på dine ting og tilføje en struktureret elegance til dit badeværelse. Du slipper også for vasketøj på gulvet, og kan nemmere holde ro og orden i badeværelset. Gør hverdagen enklere med vores organisatoriske løsninger.

Valgt
Eg

HI35

Pris
1.040 kr.

GTIN (EAN) 5713804175168
DB nr. 2142395
Korpusfarve Eg
Nettovægt 1,80 kg
Bruttovægt 1,80 kg
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig