Indretning af badeværelse med skrå vægge og skæve vinkler

Glem alt om, at dit badeværelse med skrå vægge er et problem og sværere at indrette funktionelt end almindelige badeværelser. Med flere af vores møbelserier får du mulighed for at udnytte hver en centimeter med asymmetriske løsninger og bordplader i specialmål.

Perfekte vaske til skråvægge

Med udvalgte vaskemodeller kan du udnytte rummets muligheder optimalt og vælge asymmetriske løsninger, hvor vaskebassinet er placeret i højre eller venstre side, hvilket er særligt velegnet under en skråvæg. Så kan du stå oprejst ved vask og spejl og får god plads på bordpladen ind mod skråvæggen til at stille ting på.

Du kan vælge mellem forskellige standardstørrelser, og har du brug for en specialsyet løsning, er der med vores forskellige serier mange muligheder for at komme dine ønsker og behov i møde, både med hensyn til modeller, materialer og størrelser.

Se asymmetriske håndvaske »

Stå oprejst foran spejlet selvom du har skråvæg

En spejlløsning behøver ikke følge vaskens bredde. Vores spejlløsninger tilpasser sig dit badeværelse, og ingen siger, at spejl og vask skal være lige brede. Især i et badeværelse med skrå vægge kan du løse pladsmanglen ved at vælge et kortere spejl over vasken. Vi har både runde og firkantede spejle i forskellige bredder og højder, med flere former for belysning.

Se spejle og spejlskabe »Læs mere om spejle »Læs mere om spejlskabe »

Skab stemning og udnyt pladsen med dekorative hylder

Praktiske hylder sætter prikken over i’et i din indretning af badeværelset og giver dig mulighed for at have de ting du ofte bruger tæt ved hånden. Placer dem ved siden af spejlet og udnyt pladsen under skråvæggen. Du kan vælge forskellige længder og lade hylderne følge væggens eller spejlets form.

Se hylder »Læs mere om badeværelsestilbehør »

Indret kreativt og få mere opbevaringsplads

Gå på opdagelse i de mange muligheder, der er for indretning af et badeværelse med skrå vægge eller skæve vinkler.

Her er overskabe ikke længere begrænset til kun at være overskabe – men kan snildt monteres under en skråvæg, hvor et dybere skab ville syne klodset eller gøre pladsen trang. Sæt dem hver for sig i en luftig løsning, eller placer dem tæt og afslut med en bordplade på toppen.

Er toilettet i vejen for skuffens udtræk – ja så kombineres skuffer i et elegant og let design med åben fralægningsplads til for eksempel håndklæder eller vasketøj.

Se over- og underskabe »

Tilpas dig rummets skæve vinkler med skræddersyede bordpladeløsninger

Med en bordpladeløsning kan du indrette fleksibelt og udnytte rummets udformning uden at lade dig begrænse. I et badeværelse med skrå vægge kan du fx udnytte pladsen under skråvæggen med en væg-til-vægløsning. Du kan også nemt tilpasse bordpladen til både indhak og skrå vinkler.

Se bordplader »