Vælg badeværelsesbelysning med omtanke

Badeværelset er det rum, vi typisk befinder os i, når vi er i overgangen mellem søvn og vågen tilstand, både om morgenen og om aftenen. Derfor spiller lyset en vigtig rolle for vores sundhed og velvære. Det er bevist, at godt lys øger vores livskvalitet. Derfor bør vi være kritiske og kvalitetsbevidste, når vi vælger lys til vores bolig. For kunstigt lys er ikke altid godt lys.

Når du skal vælge den rigtige belysning til dit badeværelse, er det en god idé også at tænke det bæredygtige element ind. Hos Dansani ser vi det som en selvfølge at tage ansvar for miljøet, og derfor tænker vi altid løsninger ud fra et miljømæssigt perspektiv. Alle produkter er fremstillet med omtanke og mindst mulig belastning på miljøet – alt andet ville være et brud på vores etik.

Behagelig farvetemperatur og naturlig farvegengivelse

Kort sagt handler det om at finde et behageligt lys, der på bedste vis imiterer det naturlige sollys, så farver på materialer og mennesker gengives nuanceret og naturligt.

Hos Dansani fokuserer vi på vores kunders velvære og på at bidrage til et godt indeklima. Derfor tilbyder vi kun produkter med LED-lys i højeste kvalitet.

Vælger du en spejlløsning med lysstyring, kan du selv tilpasse lyset efter behov og døgnrytme. Mange af vores spejle og spejlskabe har indbygget touch-panel med tænd- og sluk-funktion, dæmpning af lysstyrken og justering af lyset fra det varmeste gyldne til det koldeste hvide lys.

se spejle og spejlskabe her »

Med en RA-værdi over 90 får du en meget høj farvegengivelse af alle spekterets farver. Det betyder blandt andet, at hudfarver gengives korrekt, hvilket er vigtigt, når du fx skal lægge makeup. På den måde sikrer du, at makeuppen ikke kun ser rigtig ud i spejlet, men også når du kommer ud i dagslyset.

Ensartet lys

Hvis du køber al dit lys hos Dansani, skal du ikke bekymre dig om kvalitet og lysfarver. Vores LED-armaturer er af en meget fin sortering, der giver dig sikkerhed for, at alle LED’er i dine lamper udsender ensfarvet lys og har den samme korrekte farvegengivelse uanset lampemodel og placering i rummet.

Revolutionerende løsninger til lys på badeværelse

Med Dansanis belysningsprodukter kan du skabe en unik sammenhæng i hele badeværelsets indretning. Du kan få løsninger indenfor lofthængte pendler, loftslamper, lys i spejle og spejlskabe, vaske med lysrammer samt indirekte belysning både i og under skabe og skuffer. Produkterne præsenterer den rette balance mellem velvære og arbejdsbelysning. Det betyder, at du kommer så tæt på naturligt lys som muligt, så du fremstår på samme måde som var du udenfor.

Alle vores lysløsninger er designet til badeværelset og IP44 godkendt til placering i vådrum.

Her kan du se vores muligheder inden for rumbelysning.

Se vores produkter »

Badeværelsesspejl med lys - et supplement af lys til badeværelset

Det er yderst vigtigt, at du har et godt oplyst spejl eller spejlskab – men det er også vigtigt, at der ikke er for mørkt omkring det, da det kan anstrenge dine øjne unødigt. Et godt oplyst rum er derfor meget afgørende for dine øjne og i valget af din badeværelsesbelysning.

Loftslamper, pendler, væglamper og lysrammer er med til at sikre en optimal arbejdsbelysning. Spejle og lys til badeværelset skal gerne afsløre alle detaljer, inden andre gør det. Vores LED-belysning, sikrer dig, at din make-up har den samme farve i spejlet, som den har i dagslyset. Dertil skader det jo heller ikke, at spejlets form fremhæves og væggen bades i et blødt lys samtidigt.

Læs mere »

Stort udvalg af badeværelsesbelysning

Skab indirekte lys til badeværelset i eller under skabene, som aldrig blænder. Det indirekte lys i skufferne bliver vinklet i en 45 graders vinkel, så skufferne oplyses helt, når du åbner dem. Alle skuffer kan også forsynes med en stikkontakt til de elektriske apparater. Du kan også tilføje en lysramme mellem vask og vaskeskab for en ekstra stemningsfuld belysning i badeværelset.

Hos Dansani er vi specialister i belysning til badeværelser, og vores produkter defineres af faktorer som gode råmaterialer med lang holdbarhed samt en høj kvalitet. Så du kan være sikker på, at håndværket altid er i orden – og at alt fungerer optimalt.

Lysstyring

Vi har draget fordel af LED-teknologien i vores badeværelsesbelysning, så du selv kan styre både lysstyrken og farvetonen i vores spejle og spejlskabe. Så uanset om du ønsker et varmt eller koldt lys med en effektiv eller stemningsfuld belysning, så kan vores lysløsninger hjælpe dig. Du tilpasser selv lyset efter behov og døgnrytme på det indbyggede touchpanel med tænd- og slukfunktion samt trinløs dæmpning og farvetemperaturstyring.

Se vores film om lysstyring herunder.