Product added to basket

Inspiration

Den perfekte belysning

Den rette badeværelsesbelysning hjælper på velværen

Badeværelset er det rum, vi typisk befinder os i, når vi er i overgangen mellem søvn og vågen tilstand, både om morgenen og om aftenen. Så lyset her betyder utroligt meget for dit velvære.

Med Dansani får du løsninger indenfor lofthængte pendler, loftlamper, lys i spejle og spejlskabe, vaske med lys samt indirekte belysning i skabe og skuffer.  De præsenterer den rette balance mellem velvære og arbejdsbelysning. Det betyder, at du kommer så tæt på naturligt lys som muligt, så du fremstår på samme måde som var du udenfor.

Alle belysningsløsninger er desuden tilpasset, så du oplever, at lyskilderne spiller sammen i et både harmonisk og naturligt udtryk. Dansani benytter LED i samtlige lysløsninger for at sikre en energieffektiv og langtidsholdbar belysning.

Læs mere om belysning her:

Bad dig i det helt rigtige lys

Lyset skaber stemning

Lysstyring

Til dig, der selv ønsker at styre lysets farvetemperatur fra det varmeste til det koldeste lys, tilbyder vi nu mange af vores spejle og spejlskabe med lysstyring, der tilmed kan dæmpes. Du tilpasser selv lyset efter behov og døgnrytme på et indbygget touchpanel med tænd- og slukfunktion samt trinløs dæmpning og farvetemperaturstyring.

Se vores film om lysstyring her til venstre.

Dansk design


Med Dansani får du smukke løsninger til badeværelset, skabt ud fra de tanker, der ligger bag dansk design, nemlig funktionalitet, enkelhed, naturlighed.

Læs mere om dansk design her