You

Skab med 1 skuffe

Skab den ultimative badeværelsesoase med Dansani YOU Urban skab med én skuffe. Dette alsidige skab er det perfekte supplement til dit vaskeskab, og den dybe skuffe giver masser af opbevaringsplads til dine toiletartikler. Med Dansani YOU Urban skabet får du både funktionalitet og æstetik. Oplev den perfekte kombination af form og funktion med Dansani YOU Urban skabet med én skuffe – og få en velordnet atmosfære, der oser af elegance. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg

V56-1152

Pris
3.670 kr.

GTIN (EAN) 5713804391506
Korpusfarve Brun eg
Højde 32 cm
Bredde 40 cm
Dybde (længde) 44 cm
Volumen 56,32 dm³
Antal skuffer 1 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 11,71 kg
Bruttovægt 12,72 kg
Emballage højde 35 cm
Emballage bredde 42 cm
Emballage dybde (længde) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig