Luna

Skab med 2 skuffer, sort ramme

Dansani Luna skabe med 2 skuffer er 64 cm høje og har en høj bundskuffe, som giver masser af plads til dine ting. Du kan bruge skabene for sig selv, eller i kombination med et vaskeskab med fx en bordplade og en bordstående vask for en asymmetrisk løsning. Du kan vælge mellem forskellige farver, der passer til dit badeværelse. Dansani Luna skabe med 2 skuffer giver dig både stil og funktionalitet til dit badeværelse. Gør dit badeværelse mere ryddeligt og stilfuldt med disse fantastiske skabe. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Valgfri farve

M48-8099

Pris
12.715 kr.

GTIN (EAN) 5713804648013
Korpusfarve Valgfri farve
Højde 64 cm
Bredde 80 cm
Dybde (længde) 44 cm
Volumen 225,28 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Fronttype Sort alu ramme
Frontmateriale Lakeret rPET folie på MDF
Korpusmateriale Lakeret melaminbelagt spånplade
Nettovægt 41,26 kg
Bruttovægt 43,60 kg
Emballage højde 67 cm
Emballage bredde 82 cm
Emballage dybde (længde) 49 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig