You

Vaskeskab med 1 låge, venstrehængslet

Dansani YOU Classic vaskeskabet med 1 låge er den ideelle løsning til små badeværelser. Med kun 26 cm dybde optager det minimal plads, men du får stadig et skab med praktisk opbevaring. Det stilrene design passer perfekt til enhver indretning. Skabet er både funktionelt og æstetisk tiltalende, og det hjælper med at skabe orden og elegance i dit badeværelse. Opgrader dit rum med Dansani YOU Classic vaskeskabet og nyd den smarte pladsbesparende løsning.Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Brun eg
Venstre

V07-1252

Pris
2.390 kr.

GTIN (EAN) 5713804198426
Korpusfarve Brun eg
Højde 40 cm
Bredde 40 cm
Dybde (længde) 24 cm
Volumen 38,40 dm³
Antal låger 1 stk.
Fronttype Glat
Hængsling Venstre
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 6,81 kg
Bruttovægt 7,61 kg
Emballage højde 42 cm
Emballage bredde 42 cm
Emballage dybde (længde) 30 cm
Serie You
Tilføj den rigtige vask
Her er overblikket over de vaske, der passer til det vaskeskab, du har valgt. Husk at vælge bordplade, hvis du vælger en bordstående vask.

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig